Er du tegner?

Den dansksprogede Wikipedia har artikler om en mængde tegnere fra Danmark, men det er de færreste af disse artikler, som har en illustration.
Man kunne illustrere artiklerne med et foto, men når vi nu taler om tegnere, er det oplagteste da at vise deres tegninger. Hvis du er Rune T. Kidde, Peter Madsen, Søren Jessen, Freddy Milton, Henrik Rehr, Teddy Kristiansen, Ole Comoll Christensen, Anders Morgenthaler, Sussi Bech, Peder Bundgaard, Kurt Westergaard, Jens Julius Hansen, Ib Spang Olsen, Dorte Karrebæk, Ivar Gjørup, Flemming Quist Møller, Kurt Ard, Anders Worm, Roald Als, Allan Haverholm, Erik Werner, Lars Munck, Egon Clausen, Rasmus Bregnhøi, Cato Thau-Jensen, Hanne Kvist, Jon Ranheimsæter, Lilian Brøgger, Anni Lippert, Albert Bertelsen, Peter Brandes, Jesper Deleuran, Peter Nielsen, Jan Solheim, Sara Koppel, Jakob Martin Strid, Rasmus Julius, Jørgen Klubien, Erik Hjorth Nielsen, Anne-Marie Steen Petersen, Harvey Macaulay, Per Marquard Otzen, Morten Ingemann, Frank Madsen, Peter Heydenreich, Jørgen Kraglund eller Ian Ibæk Møller, og har lyst til at Wikipedia-artiklen om dig viser din tegnestil, så sig til.

Teknisk note: Listen har jeg frembragt med Magnus Manskes CatScan V2.0β, som jeg har bedt om at finde levende tegnere fra Danmark på den dansksprogede Wikipedia.

2 thoughts on “Er du tegner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *