Kvickly #fail

http://kvickly.dk/ er der kasse, hvor man kan finde åbningstider – man skriver et postnummer, men hvad sker der så? Jeg prøver med 2605 (Brøndbys postnummer – der er én Kvickly i Brøndby) og klikker på “find”. Jeg får nu en liste over Kvicklyer, sorteret efter afstand fra Brøndby – den fjerneste er i Haslev! Jeg vælger den lokale Kvickly (den står heldigvis øverst) og kommer frem til en side med butiksdetaljer og et kort – herligt, men jeg er nødt til at klikke endnu en gang for at se varehusets åbningstider – og endelig kan jeg se om butikken er åben.
Det er jo bare ikke i orden, Kvickly – jeg vil gerne have lov til at kigge på andre Kvicklyer, og jeg vil gerne have andre detaljer om min lokale Kvickly, men når jeg spørger specifikt efter åbningstider, skal I sgu ikke snakke udenom!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *