Geocaches 1-10

Som nævnt fik jeg GPS’en til min fødselsdag, og dagen efter tog vi den så i brug, og fandt Københavns Befæstning – Vestvolden #5, der ligger lige om hjørnet. Samme dag fandt vi også Blå Aventurin, der ligger i Bakkeskoven, men den ved kirken fandt vi ikke (den er ret lille). Om søndagen fandt jeg så Burning Moor, der lå i Ejby Mose, og på aftentur med Fenja kom også Brøndbyøster Kirke frem. Godt en uge efter fandt jeg Glostrup – Hovedstaden – Danmark i skoven bag Oxbjerget. I september fandt vi ikke noget, men i efterårsferiens første weekend cyklede vi ud og fandt Oase #6 – Vallensbæk Nordmark og Peter Pan. I feriens anden weekend tog vi til Sverige medbringende /many, og derovre fandt vi så Skvaltkvarnen (ved en lille gammel vandmølle) og Dogcaching II (ved et sikringsrum ved Lagan). Senere i oktober fandt Fenja og jeg Oase # 5 – Byparken, der ligger ganske smukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *