Reboot round-up 1: Rebooting Wikipedia

At Reboot 11, I tried calling upon the Wikipedia Underground Army to produce some Reboot-related content. It didn’t really work – I guess most people were busy listening to interesting stuff.
Post-Reboot, I ask again: Can someone help create articles (and/or upload pictures under a free licence) about the following people: Matt Webb, Ton Zijlstra, Steve Coast, Franceska Birks, David Weinberger*, Trine-Maria Kristensen, Dave Winer*, Henrik Føhns, Lee Bryant, Alexander Kjerulf, JP Rangaswami*, Stowe Boyd, Niels Hartvig, Bruce Sterling*, and Thomas Madsen-Mygdal**? Weinberger, Winer, Rangaswami and Sterling have English-language articles already, and Mygdal has a Danish-language one, but that’s not enough – not by far: We’re talking about visionaries who are must-haves in any worthy encyclopaedia, if you ask me. We need not only text, but also pictures.

2 thoughts on “Reboot round-up 1: Rebooting Wikipedia

  1. Vi har også en milliard billeder (+/-) i reboot11 boggruppen. Der er en massiv sorterings arbejde lige nu, men jeg vil bede nogen kontakte dig. Jeg har også notater fra mit bogarbejde om 11 af de personer du nævner der…. Vi snakkes ved….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *