Om at vælge.

Den 25. maj er der Europa-Parlamentsvalg i Danmark, og jeg er skuffet over de danske partiers it-politik, internet-politik og Europa-politik. Partiprogrammerne og partiernes praksis ser i det store og hele disse tre emner som irrelevante.

Jeg er uenig. Jeg ser de tre emner som omdrejningspunkter i den fremtidige organisering af både det danske samfund og verdenssamfundet.

For at ændre programmer og praksis, skal nogen råbe partierne op, og derfor har jeg set på kandidaterne fra de tre partier, der for mig kan være relevante at stemme på: Socialdemokratiet, SF og Radikale (de tre er heldigvis i valgforbund til Europa-Parlamentsvalget). Der er flere, der gør det godt, men Karen Melchior, der gør det bedst. Derfor stemmer jeg på hende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *