Om

Jeg hedder Ole Palnatoke AndersenFoto For Liv - FrbC tc.dk Thomas Christensen og ser ud omtrent som på billedet. Jeg er født i 1967, blev datamatiker i 2000 og laver en masse ting, som man kan læse om på bloggen og i mit CV.

2 thoughts on “Om

  1. Kære Ole Palnatoke Andersen,

    Jeg lavede i eftermiddags rettelser/tilføjelser i to Wiki-artikler om henholdsvis professorer og rangadel. Jeg har tidligere lavet nogle lignende ændringer, som var blevet fjernet af “Urbandweller”. Det samme skete med det samme i dag–og jeg fik en, for nu at sige det, ikke særligt venlig eller høflig besked fra “Urbandweller” om, at mit “vrøvl” var fjernet, o.s.v. Det kan jeg sagtens leve med–jeg har prøvet det, der er værre …–men det var aldeles uden begrundelse, og jeg mener oprigtigt, at det, der står (nu) er fejlagtigt/misvisende. Imidlertid kan jeg ikke rigtigt gennemskue, hvordan i alverden jeg kan komme til at kommunikere med “Urbandweller” m.h.p. at få forklaret min pointe. Kan Du venligst fortælle mig det?

    M.v.h.

    Peter K-K

    1. Som regel er det praktisk at svare samme sted, som man har fået en henvendelse. Hvis det er en maskingenereret meddelelse, kan man skrive på brugerens diskussionsside eller, hvis man mener emnet har bredere interesse, på artiklens diskussionsside – og hvis det er så vidt interessant at alle bør forholde sig til det, har vi Landsbybrønden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *