Nu også med musik

Jeg så på et tidspunkt MuseScore omtalt som et godt værktøj til at komponere musik i, så det er jeg begyndt at lege med. Min ambition er at komponere min egen kendingsmelodi/jingle, som jeg så kan spille eller få spillet, når jeg kommer steder hen. Men der er jeg slet ikke endnu. Jeg har indtil videre skabt fire stykker, som jeg har navngivet lettere arbitrært:

Air 1 (PDF):

Komposition for fløjte, obo, klarinet, basun, horn, trompet, timpani, violiner, viola, kontrabas og stortromme (PDF):

Panik for klaver og horn (PDF):

Hammerhajsymfonien (PDF):

 

Min musikteoretiske viden er lille nok til at enhver, der faktisk ved noget om emnet, med det samme kan bestille tid til udretning af tæer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *