Open Data (Hack) Day 2014

Den 22. februar er det tid til Open Data (Hack) Day, og fra en del organisationer, der arbejder med den slags på forskellig vis, er vi gået sammen for at finde ud af hvad og hvordan. 2013-udgaven var med vilje ikke særligt ambitiøs, og mest af alt resulterede den i at nogle fornuftige mennesker fik talt sammen. Der blev også kodet lidt og vi var nogle stykker, der fik en intro til OpenStreetMap. Det kan vi godt gøre større næste år.

Vi har nogle hensyn at tage, for arrangørkredsen har allerede arrangementer, der ligner: #hack4dk for kultur(arvs)sektoren og Open Gov Camp for offentlige myndigheder, og naturligvis skal Open Data Day ikke kopiere disse to, men det oplagte ville jo være at sige alle sektorer og både offentlig og privat, og så prøve om vi kan få folk til at lave hacks, der går på tværs, men naturligvis også tage samtalen om hvordan også den private sektor kan få noget ud af åbenhed..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *