Open Gov Camp

I går var vi en bunke mennesker, der gemte os for regnen og legede med offentlig åbenhed til Open Gov Camp. Man kunne deltage i flere workshops, hvor forskellige myndigheder fokuserede på forskellige emner, som de gerne ville have hjælp til. SKAT ville således gerne vide, hvordan de kunne hjælpe så godt som muligt, uden at borgeren føler sig automatiseret ud på et sidespor, Kulturministeriet og -styrelsen ville gerne have inspiration til overgangen fra kulturbruger til kulturborger, og Digitaliseringsstyrelsen ville i det hele taget have folk til at rode med åbne data fra forskellige dele af den offentlige sektor. Kernen i arrangementet var Cathrine Lipperts Google-ark, som absolut er et besøg værd, også her bagefter. Hvis man er lidt til data. Jeg fik ikke hacket noget i går, men snakkede en del og fik en masse input.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *