Reinventing Palnatoke

Det er på tide at gentænke, hvor jeg er, og hvad jeg kan. Jeg kan udmærket få min tid til at gå med Wikipedia, politisk arbejde, brætspil, børnepasning og hvad der nu ellers er – det rykker bare ikke så meget. Jeg har brug for noget, der giver mening, stiller krav og giver penge. Men hvad?

Derfor denne invitation. Du kan være med til at genopfinde Palnatoke. Jeg har brug for input til hvad det er, jeg kan, hvor det vil give mening at gøre det, og hvordan det skal vinkles, så det virker.

One thought on “Reinventing Palnatoke

 1. Kender jeg dig mon godt nok til at kunne give dig denne slags råd? For en observatør ser det du laver ud til at give mening og rykke rigtig meget, jeg tror godt jeg forstår det med at det skal stille krav, i f.eks. meget frivilligt arbejde kan det jo svinge ret meget da man selv stiller kravene. Og så er der det med penge…

  Først og fremmest synes jeg du har et stærkt varemærke.

  Du har en utrolige stor viden, nysgerrighed og glæde ved livet, folk respekterer dig og kan lide dig.

  Dine evner og din erfaring ville være f.eks. en kæmpe gevinst for enhver NGO, f.eks. indenfor vidensdeling. NGOerne har en del faste stillinger og jeg har set tilfælde hvor folk har skabt deres egne jobs ved at være initiativtagere til nye projekter indenfor en NGO. Arbejde for en NGO kan sagtens involvere Wikipedia, politisk arbejde (ikke partipolitsk), brætspil og børnepassning, for de ting giver dig i hvertfald mening, så vidt jeg kan vurdere.

  Ellers kan du arbejde videre med at styrke dit varemærke og måske arbejde henimod at blive professionel foredagsholder, her kan du måske basere dig på begreber som viden, demokrati, frihed og åbenhed.

  God arbejdslyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *